Gîte Grenache


Inrichting

De gîte Grenache heeft een grootte van 120 m² en voorziet logement voor maximaal vier personen. De woning is uitgerust met wifi en heeft een interieur met frisgroene accenten.

Op de begane grond is een zitruimte (met smart-tv, blu-rayspeler en muziekinstallatie), open eetkamer, opbergruimte en volledig ingerichte design keuken van Bulthaup. De keuken is uitgerust met een vaatwasser, kooktoestel, koffiezetapparaat, inbouw combi-oven en frigo met diepvriesvak.

Op de bovenverdieping zijn twee grote slaapkamers* met airconditioning en horren, een vide, badkamer met brede wastafel en inloopdouche, en afzonderlijk toilet.

* De eerste slaapkamer heeft een 2-persoons boxspring met afmeting 160 x 200 cm. De tweede slaapkamer heeft twee 1-persoons boxsprings met afmeting 90 x 200 cm die we op aanvraag omvormen naar een dubbelbed met afmeting 180 x 200 cm.

Voor kleine kinderen is er op verzoek een kinderbed en/of kinderstoel aanwezig.


Buitenshuis

Buiten is een terras met tuinmeubilair (tafel, stoelen, parasol, barbecue) en voldoende schaduw dankzij dakplatanen. Het terras heeft een uniek uitzicht op het uitgestrekte gazon, de wijngaard en een bosheuvel.

In het verloop van de zuidwestzijde van het gebouw ligt het zwembad (9 x 4,5 m) met swim stream en een zonneterras met ligbedden/-stoelen en een bijgebouw (paskamer met douche en wastafel alsook een afzonderlijke wc) voor gemeenschappelijk* gebruik met de gasten van gîte Muscat.

In de garage van het vakantiehuis is een wasmachine en wasdroger voorzien. Op het terrein zijn twee droogmolens aanwezig.

Aan de zijkant van het gebouw bevindt zich een ruime parking. Tevens is er op het domein een tafeltennistafel.

* Het is mogelijk de twee gîtes gezamenlijk te reserveren (naargelang beschikbaarheid).


© 2024 Domaine de Mengaud | +32 495 99 15 15